Herremode – fra oversized til økologi

Herremode – fra oversized til økologi

I dag skal det handle om herremode, og vi ser her på to vidt forskellige trends, nemlig det posede look samt økologisk herretøj. En ting, der helt sikkert kommer til at definere modebilledet anno 2016.

Afslappet, casual eller oversized

Der findes en lang række termer for den trend, man har kunnet spore i modebilledet gennem 2015, og som vi også kommer til at se meget mere af i 2016. Nemlig det posede look, gerne med en streetwear-vibe. Inden for både herre- og damemoden er det blevet helt legalt at lege med volumen samt forskellige længder. En voluminøs jakke eller hættetrøje passer derfor perfekt samt med et par slim fit jeans.Et oversized look er måske en kærkommen gave til dig, der har fået lidt ekstra på sidebenene efter en julemåned med konfekt, risengrød og and! Hvad enten du er bevidst om det trendy i et casual look eller blot søger tøj til store mænd, er nettet din bedste ven. Og husk, bare fordi tøjet skal være casual, betyder det ikke, at det skal være ”trashy”. Tværtimod! Vælg i stedet kvalitetsvarer, der får dig til at føle dig ekstra godt tilpas, og som med stor sandsynlighed også holder i hele 2016.

Den økologiske herretrend

Lad os være ærlige. Den økologiske trend har til tider haft det umådeligt svært, både når det kommer til køledisken og garderobeskabet, og det skyldes bestemt ikke, at producenterne ikke har været klar til at satse på bæredygtighed. Det har snarere været et problem at få kunderne overbevist om kvaliteten i økologi. En ting, som Jack & Jones måtte sande op gennem 2000’erne.Ikke desto mindre ser det ud som om, at den økologiske modetrend for alvor er ved at få hul på bylden, bl.a. gennem en bedre mærkning og endnu smartere produkter. Flere og flere brands er begyndt at satse på rene økologiske tøjprodukter, og skal du begynde et sted, kunne du f.eks. vælge et par bambussokker eller undertøj i økologisk bomuld. Har du brug for endnu flere tips til, hvordan du kan hylde den økologiske trend, kan du bl.a. følge med på Rose Maimonides blog om økologi. Her er omdrejningspunktet alt fra økologisk herretøj til økologiske hverdagsprodukter, og det er underholdende læsning!